Bewoners veilig informeren tijdens Covid-19?
Als er werkzaamheden of wijzigingen plaatsvinden in of rond de woning, wil je bewoners goed informeren. Vragen die vaak terugkeren bij onderhoud of verduurzamingstrajecten zijn:

•Wat zijn de werkzaamheden?
•Welke voordelen heb ik hiervan?
•Wat merk ik van de werkzaamheden?
•Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?
•Zijn er financiële gevolgen?


Het houden van onderlinge afstand blijft voorlopig de norm. Een persoonlijke toelichting over de werkzaamheden en wijzigingen in de woning is daarom lastig. Hoe informeer je als corporatie of vastgoedbeheerder nu bewoners? Visual Punch biedt een innovatieve manier van communiceren die jouw doelgroep snel en effectief bereikt.
Kom de woonkamer binnen met een videobrochure
We combineren een infographic animatievideo en print, waardoor een uniek en opvallend marketingmiddel ontstaat. Een stevige papieren kaart met een geïntegreerd hoogwaardig LCD scherm en goed geluid. Wij ontwikkelen een animatievideo die bewoners de wijzigingen en werkzaamheden laat zien. Door het gebruik van verhelderende illustraties en een begeleidende stem ontstaat een persoonlijk verhaal voor de bewoner. Zowel de animatievideo als de bedrukte brochure worden volledig in jullie huisstijl geleverd. Bekijk hieronder een animatievideo die is ingezet als videobrochure door Parteon Nederland:
De videobrochure zorgt dat uw boodschap echt aan komt. Want deze kaart zegt zoveel meer dan alleen geprinte woorden. Zodra de videobrochure wordt geopend start de animatievideo automatisch, aandacht gegarandeerd! Een groot voordeel is dat bewoners géén computer, tablet of smartphone nodig hebben om deze audiovisuele boodschap te bekijken. De videobrochure wordt gemaakt van stevig karton en is eenvoudig per post te verzenden. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden, kosten en levertermijnen te bespreken
Back to Top