Veilig informeren tijdens Covid-19?
Het houden van onderlinge afstand blijft voorlopig de norm. Hoe informeer je nu jouw doelgroep en potentiële klanten op een persoonlijke manier? Visual Punch biedt een innovatieve manier van communiceren die jouw doelgroep snel en effectief bereikt.
Kom binnen met een videobrochure
We combineren een infographic animatievideo en print, waardoor een uniek en opvallend marketingmiddel ontstaat. Een stevige papieren kaart met een geïntegreerd hoogwaardig LCD scherm en goed geluid. Wij ontwikkelen voor in de kaart een animatievideo die een product of dienst laat zien. Door het gebruik van verhelderende illustraties en een begeleidende stem ontstaat een persoonlijk verhaal. Zowel de animatievideo als de bedrukte brochure worden volledig in jullie huisstijl geleverd. Bekijk hieronder een animatievideo die is ingezet als videobrochure door Parteon Nederland. Deze videobrochure is verzonden naar meer dan 400 huishoudens om bewoners te informeren over wijzigingen in en rond de woning.
De videobrochure zorgt dat uw boodschap echt aan komt. Want deze kaart zegt zoveel meer dan alleen geprinte woorden. Zodra de videobrochure wordt geopend start de animatievideo automatisch, aandacht gegarandeerd! Een groot voordeel is dat er géén computer, tablet of smartphone nodig is om deze audiovisuele boodschap te bekijken. De videobrochure wordt gemaakt van stevig karton en is eenvoudig per post te verzenden. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden, kosten en levertermijnen te bespreken
Back to Top