Zet een uniek
verhaal neer
Cross-platform content

Animaties kunnen op verschillende manieren worden ingezet om een bepaald doel te bereiken. Wil je bijvoorbeeld een visie overbrengen
of de werking van een dienst of product uitleggen? Of wil je beweging toevoegen aan je website of logo? Onze animaties zijn cross-platform inzetbaar om te zorgen voor de juiste boodschap op het juiste moment.

Een voorbeeld van een Strategische animatie

Strategische animaties

Strategische animaties dienen het doel om een missie, visie of concept over te brengen. Waar staan wij voor als organisatie? Waar willen we heen? Gaan er de komende tijd dingen veranderen die we over willen brengen? Dit soort animaties worden vaak getoond tijdens presentaties, intern aan (nieuwe) medewerkers en aan (potentiële) klanten.​​​​​​​
Product animaties

Productanimaties gaan over het uitleggen en promoten van specifieke producten, diensten, werkwijzen & processen. Wat bieden wij met ons product of oplossing? Hoe werkt het en voor wie is het bedoeld? Een productanimatie helpt om deze informatie over te brengen aan de kijker en daarnaast beleving te creëren.

Een voorbeeld van een Product animatie

Een voorbeeld van Logo animatie

Interface & logo animatie

Een interface of logo animatie gaat over het toevoegen van beleving in je app, website of andere digitale omgeving. Je kan beweging toevoegen aan knoppen, iconen, logo's en andere elementen die interacteren met de gebruiker. Een logo animatie geeft lading aan een merk door deze in beweging te brengen en een hier een verhaal mee te vertellen.
Back to Top