Klant: Kleding.nl        Ontwerp: Jouri Verhoeven        Animatie: Roy Heutink / Jouri Verhoeven
Een animatievideo voor een TV commercial

Een snelle, bomvolle commercial. In 15 seconden kan je heel wat duidelijk maken, zoals in dit geval de werking en voordelen van Kleding.nl. Deze animatievideo is ontworpen op basis van een aangeleverde radiocommercial. Op deze manier verscheen de commercial van Kleding.nl tegelijk op radio en TV. Deze animatievideo is ingezet als commercial op de publieke omroepen, RTL zenders en YouTube.

Onze aanpak

Het principe van Kleding.nl is dat je binnen een paar klikken jouw gewenste kledingstuk tegen de beste prijs treft. Dit principe hebben we gevisualiseerd in vier stappen: zoeken, sorteren, vinden & bestellen. Dit betekend dat je maar enkele seconden hebt om elke stap te visualiseren. Daarom hebben we de website uitgekleed naar de meest essentiële functionaliteiten. Deze functionaliteiten vormen ook meteen de kern van Kleding.nl
De opdrachtgever aan het woord

"Visual Punch heeft animaties gemaakt voor de TV campagnes van Kleding.nl. Deze zijn over meerdere flights in het afgelopen jaar uitgezonden op o.a. de RTL zenders. In hun aanpak blijkt duidelijk hun vakmanschap en enthousiasme, waarbij zij ook goed meedenken met de klant. Ze werken gestructureerd, geven duidelijk de kaders aan en komen altijd hun afspraken na. Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de werkwijze en het opgeleverde werk van Visual Punch."

Peter Langenkamp | CEO & Co-founder 

Andere projecten door Visual Punch

Back to Top